Hoppa till innehåll

Rats of Yharnam Honorna

Stad: Mariefred, Södermanland 
Ålder: ~Oktober, 2022
Kön: Honor
Kastrerad
: Nej
Vill flytta med: Flyttar enbart ihop

Dessa fina honor har kommit in till oss på Råtthjälpen för någon månad sedan, det kom en mamma plus hennes 2 kullar. Vi fick ta emot dom när de var 5+ veckor gamla och därför har jourhemmet inte haft så mycket tid till att hantera och socialisera dom till fullo.

Mamman fick 2 kullar inom 3 veckors tid av varandra och hon är själv väldigt ung, knappt mycket äldre än bebisarna som hon har. De är otroligt fina och snälla bebisar, med extra mycket kärlek och tålamod så kommer de små att komma ut ur deras skal och bli trygga små individer.

Jourhemmet berättar:

Zullie (russian blue eubk)
Tillsammans med Kalameet så är det inte många lugna stunder. Det ska utforskas och busas mest hela dagarna. Att gnaga på grenar och gräva är också sånt som uppskattas.
Är Zullie själv så är hon lugnare och vågar inte riktigt dra iväg på äventyr utan då håller hon sig gärna i soffan och busar bland kuddar och filtar eller sitter på en axel och spanar.

Quelana (black eubku)
Väldigt go och gullig tjej som inte riktigt har samma aktivitetsnivå som syrrorna. Medan de drar iväg på äventyr så stannar hon oftast kvar. Hon gillar närhet och sitter oftast på eller väldigt nära sina människor.

Kalameet
Modigare när hon är med Zullie men själv är hon precis som syrran lite lugnare och inte alls lika äventyrlig. Det har hänt vid några tillfällen att hon somnat i soffan, bakom en kudde eller längs med mitt ben. Är hon trött gillar hon att bli kliad men annars är fingerbrottning en rolig aktivitet.

Priset för att adoptera tjejerna är 1250kr.