Hoppa till innehåll

Andormu, Anachronos & Vaelastrasz

Stad: Uddevalla
Ålder: 1 Dec 2022
Kön: Hanar
Vill flytta med: Tillsammans

Jourhemmet berättar att dessa tre bröder är väldigt försiktiga och tillbakadragna gentemot människor. De behöver ha mycket tid för socialisering, och vill med fördel få bo i ett rum där det är mycket rörelse för att vänja sig vid människors närvaro. De är lätta att hantera vid behov, men i och med att det är väldigt försiktiga och blyga killar så bör man jobba upp relationen till dom på sikt för att göra dom bekväma.

Andormu är den som håller sig mest i bakgrunden och är inte lika framåt som de andra två.

Anachronos är den som är mest framåt och nyfiken gentemot människor. Väldigt mat motiverad och kan komma upp i knät om man bjuder på något riktigt gott.

Vaelastrasz är lite mittemellan men är den mest äventyrliga av trion!

Killarna har under tiden i jourhemmet utvecklats till lite modigare killar som söker lite kontakt med människan. Men de är fortsatt väldigt skygga mot rörelser och vill inte att man kommer för nära.

Killarna älskar att gräva i kokosjord oavsett om de finns något gott gömt där i eller ej!

Adopteras till fördel till ett hem med erfarenhet, men inget större krav om man är medveten om att detta är killar som behöver mycket tid och kärlek för att kunna blomma ut. Kanske hade en flock med redan trygga herrar gjort susen för att trion ska ta efter ett tryggt beteende!

Priset för att adoptera killarna är 1250 kr.