Hoppa till innehåll

Britta, Bönan, majo + Masha och lilla bebis

Stad: Sjöbo, Skåne
Ålder: Masha: 5/10 2021, Bebis: 26/11 2021, Bönan, Britta och Majo: 31/3 2022
Kön: Honor
Kastrerade:
Nej
Vill flytta med:
Helst alla 5 annars 2 och 3 (Mamma och dotter, Masha + Bebis eller de 3 systrarna, Bönan, Britta och Majo tillsammans)

Detta sköna gäng på fem består av Masha och hennes dotter Bebis, samt de tre systrarna Bönan, Britta och Majo. Masha och Bebis kommer ursprungligen från ett vanvårdsfall, medan de tre systrarna är från en hoppsankull hos sin första ägare.

Tillsammans är dom ett mysigt och nyfiket gäng råttjejer, som gärna är ute på äventyr när de får möjlighet!

Jourhemmet berättar om deras olika personligheter:

Masha som är 1 1/2 år, är äldst i gänget och mamma till Bebis som hon fick när hon själv var väldigt ung. De två har en fin relation med varandra och är båda snälla och sociala mot människor. Bebis är särskilt nyfiken och framåt, alltid på språng för att upptäcka något nytt.

Britta och Majo är systrar och båda är sociala och framåt. De har ganska dålig syn, vilket gör att de ofta smakar sig fram och kan ibland blanda ihop fingrar med mat, även om de aldrig menar något illa med det. Britta och Majo följs ofta åt, och det märks att de har ett starkt band mellan sig. Den tredje systern Bönan är mysig och social också hon, men lite extra blyg och försiktig till en början. Får hon bara lite tid på sig så kommer hon dock gärna fram och tar ett majskorn eller en ärta ur handen.

Har du möjlighet att ge dessa fina råttjejer ett för-alltid-hem där de kan få må bra och upptäcka världen tillsammans? Ansök om att adoptera dem via knappen för intresseanmälan nedan!

Priset för att adoptera råttorna är 900kr för två, 1250kr för tre och 1900kr för alla fem.