Hoppa till innehåll

Meritha, Selistra och Nozari

Stad: Halmstad, Halland
Ålder: December 2022, ~5 mån
Kön: Honor
Vill flytta med: Flyttar enbart ihop.

Dessa tre bedårande tjejerna kom in med flera syskon till oss när de var ca 5-7 veckor gamla. De kommer ursprungligen från en djurbutik där ägaren lyckades få hem 2st dräktiga honor och därefter omplacerade dom till oss när de kunde lämna deras mamma. Tjejerna har sedan dess blivit lite snuviga och har behandlats för det, nu så är de så friska som möjligt och är redo för ett nytt hem.

Ifall ni har några funderingar gällande tjejerna, innan ni skickar in en ansökan, så maila gärna direkt till mathilda@ratthjalpen.se

Jourhemmet berättar:

Dessa tre blyga tjejer söker nu ett hem där mycket tid kan ges. Tjejerna är blyga och kommer att bli framåt och sociala bara men ger dem tid och trygghet. Det är fina flickor som är nyfikna och tycker om att komma ut ur buren på äventyr. Dem är väldigt snälla och rara, en av dem är mer social än dem andra och tåls att busas med ibland. Hon är ofta framme vid gallret när man kommer och vill komma ut. Mat tar dem hur handen om det erbjuds även om dem ger dig en skeptisk blick. Dessa tjejer längtar att få komma till ett hem där dem kan få massa tid och uppmärksamhet.

Priset för att adoptera tjejerna är 1250kr..