Hoppa till innehåll

Rats of Yharnam Hanarna

Stad: Mariefred, Södermanland 
Ålder: ~Oktober, 2022
Kön: Hanar
Kastrerad
: Nej
Vill flytta med: Flyttar enbart ihop

Dessa fina hanar har kommit in till oss på Råtthjälpen för någon månad sedan, det kom en mamma plus hennes 2 kullar. Vi fick ta emot dom när de var 5+ veckor gamla och därför har jourhemmet inte haft så mycket tid till att hantera och socialisera dom till fullo.

Mamman fick 2 kullar inom 3 veckors tid av varandra och hon är själv väldigt ung, knappt mycket äldre än bebisarna som hon har. De är otroligt fina och snälla bebisar, med extra mycket kärlek och tålamod så kommer de små att komma ut ur deras skal och bli trygga små individer.

Jourhemmet berättar:

Paarl (black eubk)
Utforskaren av bröderna och den modigare som låter nyfikenheten ta över. Han gillar att busa runt i soffan och kommer ofta upp och sätter sig på axeln för att spana. Inte så gosig men kan uppskatta att man kliar och klappar på honom när han är trött.

Laurence (black eubk dumbo)
Kan beskrivas som en livsnjutare. Han gillar god mat och att ligga på soffan och njuta av solen som skiner genom fönstret. Uppskattar gos och kli bakom öronen och det händer att han somnar i en famn eller i nacken.

Smough (black eubk)
Den fegaste av brorsorna, gör helst ingenting själv utan föredrar att göra saker tillsammans med brorsorna eller en trygg människa. När Paarl vandrar iväg för långt så kommer han oftast tillbaka och vill krypa in i tröjan, där han gillar att mysa och gosa. Han håller ordning i och reda i buren och ses ofta samla ihop och gräva ner flockens tillgångar. Han bär upp bäddmaterial och bäddar fint i sputniken.

Priset för att adoptera pojkarna är 1250kr.