Hoppa till innehåll

Tintin

Stad: Stockholm
Ålder: 1 juni 2018
Kön: Hona

Tintin har kommit tillbaka till oss på Råtthjälpen. Hon kom till oss tillsammans med sin syster men då hennes syster var sjuk och inte klarade sig så lever nu Tintin själv. Hon har haft ett tufft liv då hon har förlorat både tidigare burkamrater och sin syster. Denna underbara lilla tjej längtar efter att få komma till ett nytt hem med nya kompisar att dela livet med. Vi ser gärna att hon flyttar till sitt nya hem så fort som möjligt för att slippa att vara ensam.

Jourhemmet berättar att Tintin är en väldigt pratig och social tjej som gärna kommer fram och tar pellets eller något annat gott ur handen. Bli lyft eller klättra på oss gör hon helst inte. Hon tycker om när vi sitter timme efter timme och pratar med henne och matar henne med en bit i taget. Hon vill gärna att buren står i ett rum där man är för hon uppskattar sällskap även om hon har en kompis i buren. Hon behöver få flytta till ett hem där det redan finns degusar.

Priset för att adoptera en degus är 500kr