Hoppa till innehåll

Darcy & Milda

Stad: Mariefred
Ålder: Olika åldrar. (Läs text för specifikation)
Kön: Honor
Vill flytta med: Alla tillsammans eller minst två och två. Kontakta stephanie@ratthjalpen.se för mer info om vilka som isåfall vill flytta tillsammans
Status:
Flyttklara

Milda (November 2021) är den som bestämmer. Hon håller ordning på både flocken och buren. Hon gillar inte händer och hantering och sprattlar och spretar vid lyft men accepterar det tillslut, om man är envisare än henne. Är buren öppen så tar det lång tid för henne att komma ut av sig själv och väl utanför så håller hon sig nära buren. Ibland kan man få klappa och klia på henne i buren. Kommer snabbt fram om man bjuder på något gott.

Darcy ( September 2022) är försiktig i nya miljöer och behöver lite tid på sig för att tycka nytt är okej. Lite stel och spretig vid hantering och kan pipa en del i protest. Utanför buren håller hon sig till systrarna (Siri och Ellie). I deras sällskap tar hon sig överallt men är hon själv ute så håller hon sig gärna i soffan där det finns flera kuddar att gömma sig bakom om det skulle bli läskigt.

Priset för att adoptera tjejerna är 900kr