Hoppa till innehåll

Stormy och Icy

Stad: Stockholm
Ålder: 1 år 4 mån
Kön: Honor
Vill flytta med: Enbart tillsammans

Efter att deras tidigare ägare utvecklade allergi har dessa två söta damer återvänt till Råtthjälpen. Nu är de ivriga att hitta ett nytt hem där de kan fortsätta att ge glädje och kärlek till sina nya ägare. Med sina charmiga personligheter och lekfulla sätt söker de efter det perfekta föralltid hemmet där de kan trivas och bli omhändertagna.

Stormy (Black): En super framåt tjej som springer snabbt fram till luckan och vill komma ut. Hon älskar att vara utanför buren och vill gärna kunna hoppa in/ut som hon själv vill. Hon är en liten klätterapa som vill utforska allt i hemmet och gärna hitta någon godbit påvägen att ta med sig in till buren. Hon älskar att sitta på axeln och klättra runt på en samtidigt som hon på egen hand gärna går runt och utforskar. Lätt att hantera och lyfta men vill inte bli fasthållen allt för länge. Bortsett från att klättra så tycker hon om ärtfiske.

Icy (Beige rödögd): En något lugnare tjej men som också är snabbt fram till luckan när man kallar på henne. Eftersom hon är rubinögd är hon lite försiktigare av sig men hon precis som Stormy älskar hon att utforska. Icys absoluta favorit aktivitet är att gräva i hennes stora grävlåda, där kan hon spendera timmar oavsett om det är kokosjord eller Carefresh som man lagt ner så är hon där och gräver, gör gångar och letar efter godsaker. Hon tycker det är obehagligt att bli klämd på och vill helst inte att man greppar henne när man lyfter upp henne för då piper hon till men om man pratar med henne och skopar upp henne med händerna så går det utmärkt och märker hon att du är lugn så sitter hon gärna kvar i ”skopan” och blir klappad på huvudet en stund, som tack visar sina fina popcornögon.

Båda kan vara blyga/tveksamma till en början men när dom väl känner en så är det inga problem. Med färskmat/grönsaker så vinner man deras hjärtan. Dom skulle definitivt trivas bättre i en flock än par då dels introducering av nya råttor med dom har gått jätte smidigt och dom brukar ligga i en hög och putsa varandra.

Priset för att adoptera tjejerna är 900kr .