Hoppa till innehåll

Poppe

Stad: Stockholm
Ålder: Okänt
Kön: Hane

Poppe hittades i en trappuppgång bortskänkes tillsammans med två andra hanar i ett bostadshus i Stockholm. När han kom till Råtthjälpen bråkade de väldigt mycket, och därför söker Poppe nu ett hem där han kan bo själv i en stor bur och få massor av kärlek och uppmärksamhet.

Jourhemmet berättar

”Poppe är en försiktig liten krabat som tycker om att gräva, gnugga sig i sitt sandbad och bygga bo. Han kan bli rädd för plötsliga rörelser, men har redan blivit mer bekväm med att vara ute samtidigt som vi är i närheten.

Han skulle förmodligen må som en prins om han fick en stor djup bur med mycket bottenströ att bygga tunnlar i. Poppe blir väldigt arg om han blir väckt när han sover, och protesterar med att fräsa och stampa. #livsfarlig Men får han vakna själv och komma ut på egen bevåg så är han på gott humör!

Poppe är lätt att hantera. Väl i handen så är han väldigt snäll och bits inte. Han kan dock vara rätt snabb och vill gärna röra på sig hela tiden. Så man får hålla koll så han inte slänger sig ner på golvet av misstag.

Överlag väldigt söt och nyfiken liten hamster som blir en underbar familjemedlem bara man respekterar hans behov av personligt utrymme när han är nyvaken.”

Priset för att adoptera Poppe är 300kr.