Hoppa till innehåll

Ed, Edd och Eddie

Stad: Mariefred
Ålder: Födda i mars 2024
Kön: Hanar
Vill flytta med: Vill flytta tillsammans

Ed, Edd och Eddie har bott hos jourhemmet i några veckor för att ge dem möjlighet för dem att landa lite i sin nya situation. Nu är grabbarna redo att hitta sitt kärleksfulla för-alltid-hem.

Grabbarna har inte hanterats alls tidigare och är inte vana med ljud eller plötsliga rörelser. Med mycket tid och tålamod har de gjort stora framsteg hos jourhemmet och med samma arbete framöver kommer de fortsätta göra framsteg. Grabbarna söker ett lugnt hem med mycket tid och tålamod.

Jourhemmet berättar
Grabbarna, som är födda i mars, har inte haft den bästa starten på livet och innan dem kom hit hade de inte blivit hanterade alls och var inte vana vid ljud eller rörelser. Men med mycket tid och tålamod så har dem gjort stora framsteg och nu är dem redo för att hitta sin egna familj. Grabbarna söker ett lugnt hem med tid och tålamod. Det behövs jobbas mer på deras rädslor för plötsliga ljud och rörelser och grabbarna är ännu inte helt bekväma vid lyft.

De är nyfikna och sociala, Ed och Eddie ligger gärna innanför tröjan eller i en luva och blir klappade på. Edd är den modigaste när det gäller att utforska.

Priset för att adoptera Ed, Edd och Eddie är 1250kr.