Hoppa till innehåll

Samarbeten

Ramnemarks
https://ramnemarks.se/

Ramnemarks säljer flertalet olika hängmattor såsom enkla, dubbla, trippla och kojor! Det finns också 3D-printade aktiveringsleksaker samt diverse andra tillbehör.

Zooplus
Affiliate

Om ni klickar på bilden och handlar från zooplus så får vi en procent av köpet.

Everkin Critters
https://everkincritters.com/

Everkin Critters erbjuder det bästa fodret på den svenska marknaden för tamråttor och andra gnagare. Här kan du även hitta smådjurstillbehör till de flesta små gnagare!

Animallogos
https://animallogos.se/

”Animallogos Djurhälsa är en liten privatägd klinik med höga ambitioner för den veterinärvård vi erbjuder till exoticpatienter. Vi har välutbildade och erfarna veterinärer inom området, och all vår personal har kompetens inom exotic.”

Husdjurshälsan
https://husdjurshalsan.se/

Veterinärkliniken som ligger centralt i Högsbo, Västra Frölunda. Veterinären Erika Johansson är särskilt inriktad på de exotiska smådjuren så som råttor, fåglar, reptiler, kaniner, gnagare och illrar. Så om du går hit, be om Erika!

Veterinär Garland
https://www.veterinargarland.se/

”Välkommen till en smådjursklinik där ditt djur får bästa tänkbara vård. Vi utför avancerad tandvård och lägger upp en behandlingsplan utifrån just ditt djurs förutsättningar. Vi har även stor erfarenhet av kaniner och andra gnagare samt möjlighet att göra hembesök.”